Nieuws

14 november 2017

Dubbelexpositie ‘Heijboer inspireert!’ bij Cultuurhuis Wherelant

Ontmoet dinsdag 28 november om 11.00  uur de kunstenaars van de Kunstgroep van Odion bij Cultuurhuis Wherelant. Er wordt gewerkt aan een grote collage die getoond gaat worden op de expositie 'Heijboer inspireert!'. Kunstgroep Odion en Fred’s Atelier hebben dit jaar vijf dagen samengewerkt naar aanleiding van het werk van Anton Heijboer.  Het beeldend werk dat daaruit is ontstaan, is aanleiding voor twee prachtige tentoonstellingen. Lees verder...

lees verder »

9 november 2017

Koop nu uw kaarten voor de theatervoorstelling 'Lang en Gelukkig'

Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken naar de theatervoorstelling ‘Lang en Gelukkig’ door Theatergroep Flexibel. De voorstellingen vinden op 29 en 30 december plaats in de grote zaal van Theater de Purmaryn in Purmerend. Deze musical en film van het Ro Theater is bewerkt en geregisseerd door Henriette ter Riet en wordt uitgevoerd door bijna 100 enthousiaste theatermakers! Lees verder...

lees verder »

21 september 2017

Programma najaar KUNSTGENOTEN in beweging (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend tot de kerstvakantie een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Klik hier voor het volledige programma.

lees verder »

11 september 2017

Gratis proeflessen in oktober

In oktober kun je meedoen met gratis proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft lessen Aquarel, Fotografie en Portretmodel. De proeflessen zijn een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten.
Lees verder

lees verder »

3 juli 2017

Zondag 10 september Open Dag

Zondag 10 september ben je van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of dans spontaan mee met de workshop Afrikaans dansen. Het kan allemaal tijdens de Open Dag.
Lees verder

lees verder »