Nieuws

16 mei 2017

Cursusaanbod najaar 2017 online

De nieuwe cursussen en workshops staan online en je kunt je weer inschrijven! Klik hier om direct naar het programma overzicht te gaan. 

24 april 2017

Filosofie workshop over herdenken

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 4 mei voor senioren (65+) een workshop filosofie over herdenken.  Op deze bijzondere dag in het jaar, namelijk Dodenherdenking, is filosoof Pieter Zee te gast. Hij staat stil bij de vragen: waarom we herdenken, waarom zijn we stil en wat herdenken we? Lees verder 

lees verder »

20 april 2017

Workshopweekend 13 en 14 mei

Tijdens het workshopweekend van 13 & 14 mei  zijn er diverse beeldende workshops zoals Tiffany, beeldhouwen, schilderen, edelsmeden, zilverklei of boetseren. Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Lees verder

lees verder »

30 maart 2017

Vacature Financieel administrateur

Clup Welzijn zoekt een Ervaren financieel administrateur (m/v) voor 32 uur per weekwaarvan een deel (± 4-6 uur p.w.) zal worden ingezet bij Cultuurhuis Wherelant. Klik hier voor meer informatie.

lees verder »

14 maart 2017

Worskhop smartlappen zingen (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging (een senioren community) opent het seizoen feestelijk met een workshop smartlappen zingen. De workshop wordt gegeven door Joki Beerendonk. Haar hilarische warming up zorgt ervoor dat een ieder durft te zingen en daar ook plezier aan beleeft. De workshop vindt plaats op donderdag 6 april van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant. Deelname kost € 5,- (inclusief koffie/appeltaart en een zangbundel). Meer informatie vindt u hier.

lees verder »

20 februari 2017

Workshopweekend 11 en 12 maart

Kom leer bewerken, edelsmeden, schilderen, theater spelen of boetseren tijdens het workshopweekend!

In het weekend van 11 en 12 maart bruist het weer van de activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant.  Je kunt bijvoorbeeld een tas maken van leer, een sieraad van zilverklei of een dagje schilderen.

Daarnaast staan de workshops theater, boetseren, ring edelsmeden, Junk Journal en natuurmandala op het programma.  Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis.

Lees verder

 

lees verder »