Nieuws

21 september 2017

Programma najaar KUNSTGENOTEN in beweging (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend tot de kerstvakantie een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Klik hier voor het volledige programma.

lees verder »

11 september 2017

Gratis proeflessen in oktober

In oktober kun je meedoen met gratis proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft lessen Aquarel, Fotografie en Portretmodel. De proeflessen zijn een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten.
Lees verder

lees verder »

3 juli 2017

Zondag 10 september Open Dag

Zondag 10 september ben je van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of dans spontaan mee met de workshop Afrikaans dansen. Het kan allemaal tijdens de Open Dag.
Lees verder

lees verder »

20 juni 2017

Cursusaanbod najaar 2017

We hebben weer een gevarieerd aanbod nieuwe cursussen en workshops in het najaar van 2017. Klik hier voor het overzicht op de website of download de krant hier.

20 juni 2017

Zomerse ontmoetingsochtend

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 22 juni een ontmoetingsochtend voor senioren (65+). Lijkt het u fijn om samen leuke dingen te ondernemen? Kom dan naar deze leuke bijeenkomst en ontmoet leeftijdsgenoten met dezelfde interesse.

lees verder »