Nieuws

Gisteren

Vacature

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste en betrokken docenten uit de regio Purmerend, Waterland en de Zaanstreek voor na-schoolse kunsteducatie aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Lees verder

lees verder »

7 december 2017

Atelier voor twee

Atelier voor twee is een beeldend atelier waar u samen met uw partner, kennis, vriend, ouder of grootouder met bijvoorbeeld dementie, of een lichamelijke beperking of ander ongemak aan kunt deelnemen. Klik hier voor meer informatie.

14 november 2017

Dubbelexpositie ‘Heijboer inspireert!’ bij Cultuurhuis Wherelant

Ontmoet dinsdag 28 november om 11.00  uur de kunstenaars van de Kunstgroep van Odion bij Cultuurhuis Wherelant. Er wordt gewerkt aan een grote collage die getoond gaat worden op de expositie 'Heijboer inspireert!'. Kunstgroep Odion en Fred’s Atelier hebben dit jaar vijf dagen samengewerkt naar aanleiding van het werk van Anton Heijboer.  Het beeldend werk dat daaruit is ontstaan, is aanleiding voor twee prachtige tentoonstellingen. Lees verder...

lees verder »

21 september 2017

Programma najaar KUNSTGENOTEN in beweging (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend tot de kerstvakantie een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Klik hier voor het volledige programma.

lees verder »

11 september 2017

Gratis proeflessen in oktober

In oktober kun je meedoen met gratis proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft lessen Aquarel, Fotografie en Portretmodel. De proeflessen zijn een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten.
Lees verder

lees verder »