Nieuws

11 september 2017

Gratis proeflessen in september

Van 18 t/m 22 september kun je meedoen met gratis proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Het betreft lessen Afrikaans dansen, etsen en schilderen in gemengde technieken.

Een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten. Bij voldoende belangstelling gaan de cursussen de week na de proefles van start. Aanmelden kan via info@wherelant.nl
Lees verder

Afrikaans dansen
De cursus Afrikaans dansen is een toegankelijke danscursus. Ook mensen zonder danservaring kunnen met een gerust hart meedoen omdat de docent iedereen meeneemt met zijn aanstekelijke enthousiasme.  Probeer het eens uit tijdens de vrolijke, intensieve proefles op maandag 18 september  van 19.30 -21.00 uur.

Etsen & druktechnieken
Etsen is een traditionele diepdruktechniek waarbij getekend wordt op een met vernis afgedekte metalen plaat. Naast deze basishandelingen leren deelnemers toonwaarden vast te leggen en kleurendrukken maken. Ook meer specialistische technieken komen ruimschoots aan bod. De proefles is op vrijdag 22 september  van 14.00  tot 16.00 uur.

Schilderen in gemengde technieken
Dit is een spannende cursus met verrassende en uitdagende opdrachten waarbij je gebruik maakt van diverse materialen. Alle elementaire begrippen en technieken komen aan bod, zoals perspectief, compositie, vorm,- lijnvoering om een spannend werk te kunnen maken. Maandag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom . 

Aanmelden en meer informatie
Alle proeflessen vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Deelname aan de proefles is gratis maar aanmelden is wel verplicht . Dit kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. Meer Informatie over deze of andere cursussen vindt u op www.wherelant.nl of bel naar (0299) 434 777.