Bedrijven

Maak met uw bedrijf een verschil voor onze speciale doelgroepen door te kiezen voor een creatieve bedrijfsworkshop bij Cultuurhuis Wherelant! 
Een deel van de opbrengst besteden wij aan programma’s voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een psychiatrische achtergrond, en mensen met dementie en hun mantelzorgers. 

Een simpele formule: U beleeft met uw collega’s een inspirerende bedrijfsworkshop. En u helpt ons een beetje op weg met het realiseren van onze kunstprojecten voor onze speciale doelgroepen. 

Maatschappelijk betrokken ondernemen in optima forma.

Waarom een creatieve bedrijfsworkshop? 
U maakt op een andere wijze contact met uw collega’s. Even weg van het dagelijkse werk met de gebruikelijke patronen, rollen en verwachtingen. Laat u verrassen hoe bijzonder uw collega’s zijn en ontdek kwaliteiten bij hen –of bij uzelf-  waarvan u het bestaan niet wist. Tijdens een workshop met een team of groep, wordt een beroep gedaan op inspiratie, verbeeldingskracht en creativiteit. Een bedrijfsworkshop draagt zeker bij aan verbeterde communicatie, samenwerking en teamspirit. Minstens zo belangrijk: het is gewoon heel erg leuk! 

Begeleiding door professionele kunstenaars 
Cultuurhuis Wherelant werkt met professionals op het gebied van beeldende kunst, theater en dans. Zij hebben ruime ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van groepsprocessen. De workshops vinden plaats in onze ateliers in een prettige en ongedwongen sfeer.