Keramiek, beeldhouwen | Overig

Cursus

Boetseren mens en dier

cursus boetseren

Klei is een materiaal waar je snel in kunt werken en daardoor ook snel kunt ontdekken en ontwikkelen. Het is fijn om mee bezig te zijn en gaandeweg de cursus krijg je meer vat op wat je maakt en op de technische en beeldende mogelijkheden van het werken met klei. Het onderwerp van deze cursus is onder andere mens en dier. We kijken naar de compositie, anatomie, de verschillende verhoudingen en de ruimte in het beeld. Je krijgt elke week een andere opdracht en er zal tijdens de cursus drie keer naar model gewerkt worden.

We werken in een prettige lichte en hoge ruimte waar je goed kunt werken aan beelden. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je krijgt individuele begeleiding maar je werkt in een groep, er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor degenen die ervaring hebben met boetseren wordt bestaande kennis verder uitgebouwd.

Voor deze cursus vragen we een bijdrage van € 15 voor modellen.Tijdens de eerste les te voldoen bij de docent.

Gratis proefles
Twijfel je nog? Volg dan vrijblijvend een proefles op 21 februari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur.  De proefles is gratis en een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. Je kunt je aanmelden voor de proefles door een mail te sturen naar info@wherelant.nl 

Materiaal
Het cursusgeld is incl. klei, gereedschap en ovenstook.

NB. Bij Cultuurhuis Wherelant kun je diverse basismaterialen kopen. Er is een vitrinekast in de hal met een kleine voorraad. Neem voor meer informatie contact op met de administratie. 

cursus boetseren purmerend / edam / volendam /noord-holland / waterland 


Details

  • Docent: Henny van Grol
  • volwassenen
  • Cursus
  • Duur/Aantal: 8 lessen
  • Prijs: € 150,-
  • Start: woensdag 7 maart 2018 t/m woensdag 25 april 2018
    Tijd: 19:30 tot 22:00 uur