Een introductie

Wij zijn het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor scholen. We hebben ruime ateliers, studio’s en een theaterzaal waar je samen met je leerlingen workshops kunt volgen. Ons pand is goed bereikbaar en geschikt voor grote groepen leerlingen. 

Onze docenten zijn professionele beeldend kunstenaars, theatermakers, dansers, fotografen en musici met veel ervaring in het lesgeven aan leerlingen en het coachen van leerkrachten. Voor elke vraag uit het onderwijs bieden wij passend aanbod.

Ook voor het team zijn er mogelijkheden voor inspirerende workshops of teamuitjes. In onze sfeervolle foyer kun je bovendien terecht voor lunches en/of een borrel.

Onze visie op onderwijs
"Ieder kind in Purmerend en omgeving bieden wij de ruimte en mogelijkheid om creativiteit te ontdekken. Bij alles wat we doen, gaan we uit van de eigen vermogens en eigenheid van het kind. Dans, drama, beeldend en muziek leveren een bijdrage aan het ontwikkelen van het lerend vermogen van kinderen. Naast dat een kind kennis opdoet en vaardigheden leert worden kinderen zich bewust van hun omgeving, cultuur en hun eigen plaats in de wereld".

foto-44-bewpa_website.jpg