Cultuurhuis Wherelant

Cultuurhuis Wherelant is een centrum voor kunst en cultuur in Purmerend. Iedereen kan bij ons terecht voor professionele cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst, multimedia, theater en dans. Daarnaast bieden wij speciale cursussen voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook voor mensen met een GGZ-achtergrond zijn er diverse mogelijkheden binnen ons centrum en voor het regulier- en speciaal onderwijs hebben wij ons gespecialiseerd in kunst- en cultuureducatie op maat.

Bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor  een teamuitje, workshop op locatie of voor de huur van een inspirerende ruimte. In diverse wijken in Purmerend zijn wij betrokken bij kunstprojecten met bewoners.

Ons motto: Kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen in de samenleving!

Persoonlijk contact
Veel is mogelijk en kunnen wij op maat verzorgen, bij ons in de ateliers of op locatie. De meeste informatie kunt u terugvinden op deze site. Heeft u specifieke vragen of wensen? Bel of mail ons dan gerust, wij gaan graag met u in gesprek. 

Leer ons alvast een beetje kennen
Om een goed beeld te krijgen van ons centrum en onze activiteiten kunt u alvast een kijkje nemen op onze facebookpagina. Hier staan veel foto's van cursisten, scholieren en werk dat in de ateliers gemaakt wordt. U kunt ons natuurlijk ook volgen op twitter of kom spontaan een keer binnenlopen om een kijkje te nemen. Van maandag t/m vrijdag bent u tussen 9.30 en 16.30 uur van harte welkom.