Amateurkunst

 

Amateurkunstenaars zijn belangrijke partners voor Wherelant. Zij vertegenwoordigen een grote sector waar veel mensen met uiteenlopende vormen van kunstbeoefening bezig zijn. Voor wie serieus werk maakt van zijn of haar hobby, lid is van een vereniging of zelfstandig werkt en exposeert, biedt Wherelant een basis om naar terug te keren. Voor inspiratie, sociale contacten en gezamenlijke projecten.   

Huur Atelierruimte
Wij verhuren atelierruimte aan amateurverenigingen, zij maken op een vaste dag in de week gebruik van onze faciliteiten. De verenigingen die op dit moment onder ons dak werken zijn: Wherepalet en Oliever 6. Meer informatie over het huren van onze ateliers + de tarieven vindt u hier.

Wij organiseren regelmatig exposities voor amateurkunstenaars, in het eigen centrum en op locaties in de stad. Eens in de 2 jaar organiseren we in samenwerking met verenigingen een Regionale Tentoonstelling. Klik hier voor een recent overzicht van de exposities

Werkbesprekingen en lessen
Het is mogelijk op afspraak,  in groepsverband of individueel werkbesprekingen of lessen aan te vragen.  De kosten per sessie zijn afhankelijk van de groepsgrootte.