Nieuws

13 september 2018

Proeflessen in september en oktober

In de maand september en oktober organiseren we diverse proeflessen ter introductie van een cursus. Geinteresseerden kunnen voor € 5,- meedoen. Bij voldoende belangstelling gaan de curssussen een week na de proefles van start. Lees verder

lees verder »

3 september 2018

Open Kindermiddag

Woensdag 12 september van 14.30 - 16.30 uur houden we een Open kindermiddag voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.  Tijdens deze gezellige middag kunnen kinderen meedoen met korte proeflessen beeldende kunst, dans en theater. 
Lees verder

lees verder »

30 juli 2018

Diverse vacatures docenten

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste en betrokken docenten voor kunsteducatie aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het betreft de disciplines beeldende kunst, theater, dans en techniek. Lees verder..

14 mei 2018

Extra feestelijk Open Huis

Zet zondag 9 september alvast in je agenda. Dan houden we in de middag ons 10e Open Huis op de Van IJsendijkstraat en daar geven we een extra feestelijk tintje aan. De band Bohemian Soldiers zorgt voor muzikale gezelligheid in de foyer en ateliers waar de band speelt en tegelijk model staat. Er zijn hapjes en drankjes en ook kinderen zijn van harte welkom! 
Lees verder

lees verder »

17 april 2018

Workshopweekend en moederdag

Zaterdag 12 en zondag 13 mei is ons laatste creatieve workshopweekend voor de zomer. Zondag is het bovendien moederdag, hoe leuk om dan samen met je moeder te komen of haar een workshop cadeau te doen!  Lees verder

lees verder »