Nieuws

3 juli 2017

Zondag 10 september Open Dag

Zondag 10 september ben je van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of dans spontaan mee met de workshop Afrikaans dansen. Het kan allemaal tijdens de Open Dag.
Lees verder

lees verder »

20 juni 2017

Cursusaanbod najaar 2017

We hebben weer een gevarieerd aanbod nieuwe cursussen en workshops in het najaar van 2017. Klik hier voor het overzicht op de website of download de krant hier.

20 juni 2017

Zomerse ontmoetingsochtend

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 22 juni een ontmoetingsochtend voor senioren (65+). Lijkt het u fijn om samen leuke dingen te ondernemen? Kom dan naar deze leuke bijeenkomst en ontmoet leeftijdsgenoten met dezelfde interesse.

lees verder »

24 april 2017

Filosofie workshop over herdenken

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 4 mei voor senioren (65+) een workshop filosofie over herdenken.  Op deze bijzondere dag in het jaar, namelijk Dodenherdenking, is filosoof Pieter Zee te gast. Hij staat stil bij de vragen: waarom we herdenken, waarom zijn we stil en wat herdenken we? Lees verder 

lees verder »

20 april 2017

Workshopweekend 13 en 14 mei

Tijdens het workshopweekend van 13 & 14 mei  zijn er diverse beeldende workshops zoals Tiffany, beeldhouwen, schilderen, edelsmeden, zilverklei of boetseren. Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Lees verder

lees verder »