Nieuws

24 april 2017

Filosofie workshop over herdenken

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 4 mei voor senioren (65+) een workshop filosofie over herdenken.  Op deze bijzondere dag in het jaar, namelijk Dodenherdenking, is filosoof Pieter Zee te gast. Hij staat stil bij de vragen: waarom we herdenken, waarom zijn we stil en wat herdenken we? Lees verder 

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag 
Tijdens de bijeenkomst gaan de deelnemers met elkaar in gesprek en verkennen al filosoferend dodenherdenking en andere onderwerpen die hier aan raken. Pieter Zee is gepensioneerd huisarts uit Purmerend en verbonden aan de School voor de Praktische Filosofie. Na deze boeiende ochtend gaat u mogelijk naar huis met nieuwe inzichten, en beleeft u dit jaar Dodenherdenking ‘en Bevrijdingsdag wellicht op een andere manier.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend tot de zomer een activiteit voor senioren tegen een kleine vergoeding van € 5,-. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Het volledige programma vindt u op de website www.evean.nl. bij het cursusaanbod/alle cursussen/categorie Kunstgenoten.

Aanmelden en meer informatie
De filosofie workshop  vindt plaats op donderdag 4 mei van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursusbureau@evean.nl of bel naar 088-3833397. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.