Nieuws

30 juli 2018

Gratis kinderactiviteiten tijdens ZomerPurVak

In de laatste week van de zomervakantie  (27  t/m 31 augustus) kunnen kinderen meedoen met gratis creatieve activiteiten.
Lees verder..

Elke schoolvakantie organiseert SPURD gratis sport- en spelactiviteiten voor Purmerendse kinderen en jongeren (PurVak). Deze zomervakantie kun je ook meedoen met creatieve  en theateractiviteiten bij Cultuurhuis Wherelant en in de Karekiet en De Kraal.

Programma Cultuurhuis Wherelant 

Maandag 27 augustus kan je gedurende de hele dag bij Sporthal de Karekiet meebouwen aan een ruimtelijk kunstwerk.

Dinsdag tot en met donderdag zijn er bij Cultuurhuis Wherelant aan de van IJsendijkstraat 403 (nabij de Beuk) vrolijke theaterworkshops, je kunt op GROOT formaat schilderen, sieraden en glasobjecten maken, spekstenen & keramieken én heel bijzonder: een foto maken op papier!

Wherelant sluit de week af bij Sporthal de Kraal met ook daar een groeikunstwerk. Dit keer aan de muur.

Iedere dag zijn er inloopworkshops waar je op elk moment aan mee kan doen, maar ook workshops met een vaste begintijd.

Het rooster met meer informatie vindt je hier 

Programma PurVak van 20 t/m 31 augustus
De sport- en spelactiviteiten zijn in de volgende sportzalen: Sweelinckstraat, De Vaart, Karekiet, De Kraal, De Weide, Zuivelpad en De Beuk. Ook zijn er PurVak-activiteiten in het Leeghwaterbad.

Tijden
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur.Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur.Het programma in het Leeghwaterbad is van 13.00 tot 16.00 uur.

Kosten
Alle activiteiten (behalve die in het Leeghwaterbad) zijn gratis toegankelijk en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Toegang tot de activiteiten in het Leeghwaterbad kost de normale toegangsprijs voor recreatief zwemmen. 

Kampvuuravond
Op 31 augustus is de traditionele kampvuuravond in het Kinderparadijs.Dit jaar zorgt Wherelant op uitnodiging van Clup Welzijn ook daar voor creatieve activiteiten!