Nieuws

7 december 2016

Start KUNSTGENOTEN in beweging

KUNSTGENOTEN in beweging is een nieuwe community voor senioren met een gedeelde interesse in kunst, cultuur, welzijn en bewegen.

Op dinsdag 13 december starten de eerste culinaire, sportieve en creatieve activiteiten voor 65+ers.

Komt u ook koken onder leiding van een topkok, wandelen in het Purmerbos of kerststukjes maken?

Klik hier voor meer informatie en hoe u zich aan kunt melden voor een activiteit.

Workshop kerststukjes maken

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert een leuke kerstworkshop op dinsdag 13 december in wijkcentrum De ZuidPool voor gezellige 65+-ers. De workshop vindt plaats van 11.00 tot 14.30 uur en voor alle materialen wordt gezorgd. Ook zelf meegebracht groen en decoraties zijn uiteraard van harte welkom. Deelname aan de workshop kost € 6,- en kunt u voor aanvang contant betalen.

U kunt zich aanmelden voor deze activiteit via e-mailadres: cursusbureau@evean.nl o.v.v. KUNSTGENOTEN + Kerststukjes. U vindt wijkcentrum De ZuidPool aan de Driegang 1, 1447 HX in Purmer Zuid. Is vervoer een probleem voor u? Laat het ons weten, dan zoeken wij naar een oplossing.

Mannen met panne(n)
Kom 13 december koken onder leiding van een bekende topkok. Mannen (65+) die niet gewend zijn om te koken, leren handige basisvaardigheden. Er staat een heerlijk recept op het menu dat u met elkaar gaat maken om dit vervolgens gezellig met elkaar te nuttigen onder het genot van een drankje. De workshop vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant, van IJsendijkstraat 403 in Purmerend van 11.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn € 10,-, contant te betalen voor aanvang. 

U kunt zich aanmelden voor deze activiteit via e-mailadres: cursusbureau@evean.nl o.v.v. KUNSTGENOTEN + Mannen met pannen. Is vervoer een probleem voor u? Laat het ons weten, dan zoeken wij naar een oplossing.

Sportief wandelen
Vanaf 13 december start een groep sportieve wandelaars die voortaan elke dinsdag (m.u.v. feestdagen) met elkaar gaat wandelen in de buitenlucht.  De eerste keer wordt er gewandeld in het Purmerbos. Aanvangsttijd 09.30 uur, verzamelen bij wijkcentrum De ZuidPool aan de Driegang 1 in Purmer Zuid. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.