Nieuws

24 december 2017

Open Huis 2018

Zondag 7 januari is iedereen van harte welkom bij ons Open Huis van 13.00 tot 16.00 uur. lees verder

Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of ervaar hoe het is om in hout of steen te hakken. Het kan allemaal op 7 januari tussen 13.00 en 16.00 uur.Docenten zijn deze middag aanwezig om informatie te geven over de cursussen en workshops die zij komend seizoen aanbieden.

Fotografie, beeldhouwen, schilderen, edelsmeden en meer
In januari starten tal van cursussen op het gebied van beeldhouwen, schilderen, tekenen, kunstgeschiedenis, schrijven en fotografie. Ook voor edelsmeden, zilverklei,  textiel en glas in lood of een cursus handlettering bent u bij Cultuurhuis Wherelant aan het juiste adres. Nieuw dit seizoen zijn o.a. de hobbiecursussen breien en haken en de balletworkout . Tijdens de Open Dag zijn de meeste docenten aanwezig om vragen te beantwoorden en kunt u kennismaken met diverse materialen en technieken en zelf ook dingen uitproberen.

Groot aanbod workshops
Het aanbod voor het komende seizoen is wegens succes uitgebreid naar 42 workshops. Komend seizoen zijn er vier workshopweekends gepland  in het 2e weekend van februari, maart, april en mei. In één dag of middag werken de deelnemers toe naar een eindproduct. Dit kan een raam zijn van glas in lood, een tas van leer, een beeld van speksteen of bijvoorbeeld een persoonlijk sieraad of schilderij. Nieuw in het aanbod zijn de workshops Imago Styling, Food illustratie, Familydance en Sieraad maken van vilt. Ontzettend leuk om cadeau te doen en/of samen met een vriend(In) te ondernemen.

Meer informatie?
De activiteiten tijdens de Open Dag worden aangeboden in een doorlopend programma. Cultuurhuis Wherelant vindt u aan de van IJsendijkstraat 403 te Purmerend op bedrijventerrein De Koog. Kijk voor meer informatie over de cursussen en workshops op www.wherelant.nl