Nieuws

16 januari 2017

Oranje Fonds steunt theaterproductie Lang en Gelukkig

Cultuurhuis Wherelant ontvangt € 15.000 van het Oranje Fonds voor theaterproductie Lang & Gelukkig 

Eind december 2017 staat Purmerend een wel heel bijzondere theaterproductie in De Purmaryn te wachten. Theatergroep Flexibel  van Cultuurhuis Wherelant brengt haar 5e productie op de planken in samenwerking met heel veel inwoners en bedrijven uit Purmerend. Met deze bijdrage van het Oranje Fonds komt het realiseren van het sprookje Lang & Gelukkig dichterbij. 

Iedereen doet mee
Met deze theaterproductie brengt Cultuurhuis Wherelant haar acteurs, mensen met een verstandelijke beperking, in contact met Purmerenders en draagt zo bij aan de doelen van het Oranje Fonds. Wilt u meedoen of bent u nieuwsgierig naar deze productie kom dan naar de auditiemiddag op zondag 5 februari 2017, vanaf 14:00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@wherelant.nl o.v.v. auditie Lang & Gelukkig.

Oranje Fonds steunt Lang & Gelukkig
Het Oranje Fonds ondersteunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met 31 miljoen euro zo’n 9.300 initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt onder andere gesteund voor de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn de sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Oranje Fonds