Nieuws

9 oktober 2017

Zin in een leuke workshop?! 14 en 15 oktober is het Workshopweekend

Tijdens het workshopweekend van 14 en 15 oktober bij Cultuurhuis Wherelant kunt u weer meedoen met diverse creatieve workshops. Maak bijvoorbeeld een tas van leer, of schrijf je eigen verhaal op zaterdag 14 oktober of ga los met Intens Schilderen of Art Journal op zondag 15 oktober.  Lees verder

Ervaring is niet belangrijk. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. De workshops zijn laagdrempelig en gezellig, met voor de dagworkshops een gezamenlijke lunch.

Er zijn tijdens het weekend diverse workshops waar u aan mee kunt doen. Klik hier voor een overzicht en schrijf u in! (Let op! De workshops voor de workshopweekenden van november er december staan ook al in het overzicht. Let dus goed op de datum.) De workshopweekends zijn een terugkerend evenement dat elk 2e weekend van de maand plaats vindt tijdens het cursusseizoen.  

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, belt u dan met (0299) 434 777.  U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.