Nieuws

23 november 2017

Schrijf je nu in voor het workshopweekend van 9 en 10 december a.s.!

Het workshopweekend van 9 en 10 december bij Cultuurhuis Wherelant staat weer bol van creatieve workshops. Er kan getekend en geschilderd worden, gewerkt met speksteen, een sieraad gemaakt in zilverklei, kunstige kerstversieringen gemaakt, gevild en nog veel meer. Lees verder...

Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. De workshops zijn laagdrempelig en gezellig, met voor de dagworkshops een gezamenlijke lunch. Er is nog plaats bij de volgende workshops: Zaterdag 9 december: Schilderen als de Aboriginals en schilderen als Titiaan. Zondag 10 december: Schilderen als Cobra, vachtvilten of kunstig kerststuk.

Voor inschrijven en voor  informatie over de overige weekendworkshops op 9 en 10 december klik hier of bel  (0299) 434 777.  U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.  De workshopweekends zijn een terugkerend evenement dat elk 2e weekend van de maand plaats vindt tijdens het cursusseizoen.