Nieuws

6 april 2017

Workshop paaseieren schilderen in Aboriginal stijl (65+)

Donderdag 13 april organiseert KUNSTGENOTEN in beweging van 10.00 tot 12.00 uur een leuke paasactiviteit. De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Carolien Broersen. Deze ochtend kan men twee soorten eieren beschilderen; een echt ei en een houten schijfje in de vorm van een ei. 
Lees verder 

Er wordt geschilderd met kleine penselen, maar ook met stokjes in de Aboriginal stijl en voor wie dat wil met Aboriginal symbolen. De techniek is eenvoudig en het resultaat bijzonder, ervaring met schilderen is niet nodig. Iedereen kan meedoen!

Elke donderdagochtend een leuke activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend tot de zomer een activiteit voor senioren. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Het volledige programma vindt u op de website www.evean.nl. bij het cursusaanbod/alle cursussen/categorie Kunstgenoten.

Aanmelden en meer informatie
De paasworkshop  vindt plaats op donderdag 13 april van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De workshop kost € 5,- inclusief materiaal en hapjes en drankjes in Paassfeer. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursusbureau@evean.nl of bel naar 088-3833397. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.