Nieuws

20 februari 2017

Workshopweekend 11 en 12 maart

Kom leer bewerken, edelsmeden, schilderen, theater spelen of boetseren tijdens het workshopweekend!

In het weekend van 11 en 12 maart bruist het weer van de activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant.  Je kunt bijvoorbeeld een tas maken van leer, een sieraad van zilverklei of een dagje schilderen.

Daarnaast staan de workshops theater, boetseren, ring edelsmeden, Junk Journal en natuurmandala op het programma.  Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis.

Lees verder

 

Workshops zaterdag 11 maart
Zaterdag 11 maart  staan de workshops Boetseren, Natuurmandala’s,  Zilverklei  en Theater op het programma. Bij de workshop boetseren helpt de docent de deelnemers om hun eigen idee uit te werken. Bij de workshop Natuurmandala’s maak je van natuurlijk materialen de meest prachtige mandala’s en bij Zilverklei ontwerp je een persoonlijk sieraad van zilver.  De workshop theater staat in in het teken van toneelspelen in zijn puurste vorm. Plezier staat voorop en je hoeft geen acteer ervaring te hebben maar voor spelers met ervaring is er ook voldoende uitdaging!

Workshops zondag 12 maart
Zondag 12 maart  kun je een hele dag schilderen onder begeleiding van een beeldend kunstenaar bij de workshops ‘Intens schilderen’ en ‘De kleur van hemel en aarde’ . In de middag kun je een ring leren smeden van zilver, of kennismaken met de wereld van Junk Journal/altered book waarbij je een visueel dagboek maakt.

Klik hier voor meer informatie over de workshops.