Nieuws

17 oktober 2016

Workshopweekend 12 en 13 november

Kom je ook naar het workshopweekend van 12 en 13 november? Er staan verschillende korte en lange workshops op het programma zoals schilderen, beeldhouwen en Tiffany. Op zondag kun je ook nog eens vrij komen schilderen in één van de ateliers.
Lees verder


workshopweekend november 2016

De workshopweekends zijn een terugkerend evenement dat elk 2e weekend van de maand plaats vindt tijdens het cursusseizoen. Leuk om alleen naar toe te gaan of samen met een vriend(in), collega of familie te ondernemen.

Tiffany, schilderen, beeldhouwen, zilverklei of animatie
Zaterdag 12 november kunt u nog meedoen met de workshop Schilderen als een aboriginal of Schilderen van diepte. De workshop Tiffany is op dit moment al volgeboekt, indien u op de wachtlijst wilt komen dan kunt u dit melden via info@wherelant.nl.  Op zondag 13 november bent u van harte welkom bij de workshops Sieraden maken met zilverklei, de schilderworkshop I got rhythm, beeldhouwen in speksteen en Animatie.  

Voor beginners en gevorderden
De workshops zijn ideaal om een nieuwe techniek of discipline te verkennen. Ervaring of talent is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau.  Je gaat bovendien altijd met een persoonlijk kunstwerk naar huis.
Er zijn korte workshops van 3 uur en workshops van een hele dag inclusief lunch. Klik hier voor een overzicht van alle workshops. 

Inschrijven of meer informatie?
Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Kijk dan op de website www.wherelant.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (0299) 434 777.  Het volgende workshopweekend vindt plaats in het weekend van 10 en 11 december. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.