Nieuws

14 maart 2017

Worskhop smartlappen zingen (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging (een senioren community) opent het seizoen feestelijk met een workshop smartlappen zingen. De workshop wordt gegeven door Joki Beerendonk. Haar hilarische warming up zorgt ervoor dat een ieder durft te zingen en daar ook plezier aan beleeft. De workshop vindt plaats op donderdag 6 april van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant. Deelname kost € 5,- (inclusief koffie/appeltaart en een zangbundel). Meer informatie vindt u hier.

Iedereen kan zingen
Joki Beerendonk geeft zangles zonder aan de hoge "C" te denken. Een valse noot heeft tenslotte ook zijn charmes, aldus Joki. Tijdens deze smartlappenworkshop, neemt zij iedereen mee met haar enthousiasme en humor. We starten om 10.00 uur in de foyer van Cultuurhuis Wherelant met een warming up van de stembanden. Tussendoor is het tijd voor koffie met appelgebak en daarna wordt er gezellig gezongen. 

Elke donderdagochtend is er iets te doen bij KUNSTGENOTEN
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert vanaf 6 april elke donderdagochtend tot de zomer een activiteit voor senioren. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Wilt u ook een bijdrage leveren aan KUNSTGENOTEN in beweging?  U kunt participeren door zitting te nemen in de programmacommissie, als deelnemer of bezoeker van de  activiteiten en als vrijwilliger in de vorm van gastheer/gastvrouw, begeleider of anderszins. Op 6 april wordt meer informatie gegeven en het programma gepresenteerd.

Aanmelden en meer informatie
De workshop smartlappen zingen vindt plaats op donderdag 6 april van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursusbureau@evean.nl of bel naar 088-3833397. Het volledige programma vindt u hier. De workshop kost € 5,- en wordt contant betaald voor aanvang van de workshop. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan vooral contact met ons op, wij kijken dan samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.